ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου: Στις 29 Οκτωβρίου η τακτική Γενική Συνέλευση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Καλυμνος- Τενις

Με ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Όμιλος Αντι­σφαί­ρι­σης Καλύ­μνου ενη­μέ­ρωσε τα μέλη του ότι την Κυριακή 29 Οκτω­βρίου θα γίνει η τακτική Γενική Συνέ­λευση, με πέντε θέματα στην ημε­ρή­σια διάταξη.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Γενική Συνέ­λευση τακτι­κών μελών.

Το διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο, καλεί τα τακτικά μέλη του Ομίλου σε τακτική Γενική Συνέ­λευση (σύμφωνα με το κατα­στα­τικό) την Κυριακή 29 Οκτω­βρίου 2023 στις 11:00 στις εγκα­τα­στά­σεις του συλ­λό­γου. Σε περί­πτωση μη απαρ­τίας η Γενική Συνέ­λευση θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την επόμενη Κυριακή 5 Νοεμ­βρίου 2023 στις 11:00 στον ίδιο χώρο και με όσα μέλη παρα­βρε­θούν.

Ημε­ρή­σια διάταξη Γενικής Συνέ­λευ­σης

1. Εκλογή προ­ε­δρείου Γενικής Συνέ­λευ­σης

2. Διοι­κη­τι­κός απο­λο­γι­σμός του Δ.Σ. 2022

3. Οικο­νο­μι­κός απο­λο­γι­σμός και ισο­λο­γι­σμός του Δ.Σ. 2022

4. Προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού εσόδων-εξόδων χρήσεως 2024

5. Θέματα που θα θέσουν τα μέλη και συζή­τηση πάνω σε αυτά

Παρα­κα­λού­νται όλα τα τακτικά μέλη του Συλ­λό­γου να τακτο­ποι­ή­σουν τις ετήσιες συν­δρο­μές τους προ­κει­μέ­νου να είναι ταμεια­κώς ενη­με­ρω­μένα. Η ετήσια συν­δρομή με βάση το κατα­στα­τικό είναι πενήντα (50) ευρώ και κατα­βάλ­λε­ται εφ άπαξ απ όλα τα τακτικά μέλη μια φορά τον χρόνο».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.