ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανασφάλιστη… βόμβα-Xωρίς περίθαλψη 2,5 εκατ. πολίτες

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Τον Γολ­γο­θά της γρα­φειο­κρα­τί­ας είναι υπο­χρε­ω­μέ­νοι να ανε­βαί­νουν οι ανα­σφά­λι­στοι πο­λί­τες, ο αριθ­μός των οποί­ων συ­νε­χώς αυ­ξά­νε­ται και ήδη υπο­λο­γί­ζο­νται σε 2,5 εκα­τομ­μύ­ρια.

Η ια­τρο­φαρ­μα­κευ­τι­κή πε­ρί­θαλ­ψη, από την άλλη, απο­τε­λεί την ωρο­λο­για­κή βόμβα που απει­λεί τον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό των νο­σο­κο­μεί­ων και ταυ­τό­χρο­να τι­νά­ζει στον αέρα όλες τις προ­σπά­θειες που έγι­ναν τα χρό­νια του Μνη­μο­νί­ου για να κλεί­σουν μαύ­ρες τρύ­πες στο Εθνι­κό Σύ­στη­μα Υγεί­ας.

Με βάση τη νο­μο­θε­σία, πλέον οι ανα­σφά­λι­στοι έχουν ανε­μπό­δι­στη πρό­σβα­ση στην πε­ρί­θαλ­ψη δω­ρε­άν. Στην πράξη όμως, μαρ­τυ­ρί­ες ασθε­νών όπως και το ρε­πορ­τάζ των «Νέων» σε επτά με­γά­λα νο­σο­κο­μεία, δεί­χνουν ότι οι 2,5 εκατ. ανα­σφά­λι­στοι πα­ρα­μέ­νουν όμη­ροι της γρα­φειο­κρα­τί­ας, της άγνοιας, ακόμη και τις αδια­φο­ρί­ας διοι­κη­τι­κών υπαλ­λή­λων στο ΕΣΥ.

Οι οι­κο­νο­μο­λό­γοι της Υγεί­ας, επι­ση­μαί­νουν ότι η χώρα μας βρί­σκε­ται αντι­μέ­τω­πη με μία αν­θρω­πι­στι­κή κρίση άνευ προη­γου­μέ­νου, καθώς αυ­ξά­νε­ται ρα­γδαία το πο­σο­στό των ανέρ­γων, μοι­ραία και των ανα­σφά­λι­στων.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.