Αθλητικά

6ο PANAMA CUP 2022: Ανακοινώθηκε η προκήρυξη της διοργάνωσης

Δημοσιεύθηκαν όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει κανείς για το 6ο Panama Cup που διοργανώνει ο ΡΟΑ, όπου θα παιχθούν δύο κατηγορίες, το διπλό ανδρών και το διπλό γυναικών.
Το τουρνουά θα διαρκέσει ένα μήνα, αφού θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου και θα λήξει στις 24 Σεπτεμβρίου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 19 Αυγούστου και ώρα 15:00 στο Tennis Café.
Η σχετική προκήρυξη αναφέρει τα εξής:
Το Τουρνουά Τένις «6Ο PANAMA CUP 2022» με κατηγορίες διπλό ανδρών και διπλό γυναικών θα διεξαχθεί από τις 22 Αυγούστου έως και τις 24 Σεπτεμβρίου. Η έδρα των αγώνων είναι το ΡΟΑ στο Καρακόνερο, με τα γήπεδα 7, 8 και 9 (clay) να προορίζονται για τους άνδρες, ενώ τα 1 και 2 (green set) για τις γυναίκες.
Επιδιαιτητής θα είναι ο Ευγένιος Σκουρμαλλάς (6942222357), διευθυντής των αγώνων θα είναι ο Γιάννης Σεΐτης (6936719243) και η επιτροπή του πρωταθλήματος αποτελείτε από τον Γιάννη Σεΐτη, τον Ανδρέα Ιατρό και τον Γιώργο Σμυρνή.
Όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή, ή και απόσυρση από το τουρνουά, μπορεί μέχρι τις 19 Αυγούστου 2022 και ώρα 15:00 στο Tennis Café.
Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα είναι στα 2 νικηφόρα set των 6 games, με το seeding να υπολογίζεται από την κατάταξη που είχε κάθε παίκτης στο Panama 2021.
Σε περίπτωση περιορισμένης συμμετοχής σε κάποια κατηγορία η επιτροπή του πρωταθλήματος μπορεί να αναβάλλει την κατηγορία.
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ώρα 19:00, με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται από τον επιδιαιτητή κάθε Σάββατο.
Οι υποχρεώσεις των αθλητών είναι οι παρακάτω:
– Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν 3 ημέρες, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, που μπορούν να αγωνιστούν.
– Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17:00-21:00.
– Κατά την δήλωση συμμετοχής να γνωστοποιείται και τηλέφωνο επικοινωνίας.
– Συμμετοχή 15€ υποχρεωτικά με την δήλωση συμμετοχής.
– Οι αθλητές αγωνίζονται με δικές τους μπάλες.
– Οι αγώνες, κατόπιν αιτήματος των παικτών στον επιδιαιτητή, μπορούν να πραγματοποιηθούν και πρωινές ώρες.
– Παράβολο ενστάσεων 100€ υπέρ του ΡΟΑ.
– Οι αθλητές αν τους ζητηθεί υποχρεούνται να κάνουν διαιτησία.
– Οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν διαιτητή πριν τον αγώνα ή κατά την διάρκεια αυτού από τους επιδαιτητές.
– Η επιτροπή του πρωταθλήματος μπορεί να αλλάξει όλες τις ανωτέρω ημερομηνίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου