Δύο φιλικές αναμετρήσεις μέσα στο σαββατοκύριακο θα δώσει ο Απόλλωνας Καλυθιών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την σεζόν 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Κώστα Καμπούρη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:15 στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» τον Κλεάνθη, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί στις 17:00 στο «Οικονομίδειο» από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Ο έμπειρος τεχνικός όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα ο Καμπούρης θα δώσει ρεπό στους αθλητές τους για να ξεκουραστούν από το απαιτητικό σαββατοκύριακο που θα έχει προηγηθεί.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Καλυθιών, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια, όλα με την χρήση μπάλας.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του Απόλλωνα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή απουσίες ποδοσφαιριστών.
Πάντως, οι Θεόδωρος Κυρίτσης και Γιώργος Φωτεινής προπονούνται σε διαφορετικές ώρες σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ