Μπορεί η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, τα «ελάφια» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους για την σεζόν 2018-2019.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «πράσινοι» της πόλης μας προτίθενται να αποκτήσουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε ο προπονητής Θανάσης Δέδες να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση, πάντα σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, έχει εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έχουν διαρρεύσει από τον Α.Σ. Ρόδος καθώς οι άνθρωποί του θέλουν να αποφύγουν εμπλοκή άλλων συλλόγων στην διεκδίκησή τους.
Επιστροφή με διπλή προπόνηση
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» είχαν χθες οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος.
Ο Θανάσης Δέδες τους έδωσε το πρώτο ρεπό, έπειτα από δέκα ημέρες εντατικών και απαιτητικών προπονήσεων, ωστόσο, ορισμένοι αθλητές προπονήθηκαν καθώς ο έμπειρος τεχνικός διαπίστωσε ότι… είναι πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες τους.
Σήμερα τα «ελάφια» θα επιστρέψουν στα «βάσανα», καθώς έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, με τον Θανάση Δέδε να τους επαναφέρει στην κανονικότητα της προετοιμασίας για την νέα σεζόν.
Το πρωινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου και θα επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την χρήση μπάλας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ