ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Η ισχύς εν τη ενώσει, πρόεδρος κι επισήμως ο Φτάκλας

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Φτάκλας Κώστας
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ολο­κλη­ρώ­θη­καν ομαλά οι ερ­γα­σί­ες της Γε­νι­κής Συ­νέ­λευ­σης του Φοί­βου, με την εκλο­γή νέου διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου.
  • Ο Κώ­στας Φτά­κλας επα­νέρ­χε­ται στην προ­ε­δρία για τρίτη φορά, υπο­στη­ρι­ζό­με­νος από δέκα συ­νερ­γά­τες και εξω­διοι­κη­τι­κούς πα­ρά­γο­ντες.
  • Η χρο­νιά 2027 θα ση­μα­το­δο­τή­σει την εκα­το­ντα­ε­τη­ρί­δα του Φοί­βου, με προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες εορ­τα­στι­κές εκ­δη­λώ­σεις και στόχο την αντα­γω­νι­στι­κό­τη­τα στις διορ­γα­νώ­σεις.
  • Το ρό­στερ της ομά­δας έχει σχε­δόν ολο­κλη­ρω­θεί, με πι­θα­νές επι­πλέ­ον προ­σθή­κες, ενώ ο προ­πο­νη­τής θα ανα­κοι­νώ­σει την ημε­ρο­μη­νία έναρ­ξης της προ­ε­τοι­μα­σί­ας σύ­ντο­μα.

Ομαλά, χωρίς το πα­ρα­μι­κρό απρό­ο­πτο και με τρόπο που υπό­σχε­ται στον σύλ­λο­γο στα­θε­ρό­τη­τα και προ­ο­πτι­κή, ολο­κλη­ρώ­θη­καν το από­γευ­μα της Τε­τάρ­της οι ερ­γα­σί­ες της Γε­νι­κής Συ­νέ­λευ­σης των μελών του Φοί­βου, που κο­ρυ­φώ­θη­καν με τη διε­νέρ­γεια εκλο­γών για την ανά­δει­ξη νέου διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου.

Οι εξε­λί­ξεις είχαν “ζυ­μω­θεί” εδώ και αρ­κε­τό καιρό, με τον Κώστα Φτά­κλα να επα­νέρ­χε­ται στην προ­ε­δρία του συλ­λό­γου για τρίτη φορά, πλαι­σιω­μέ­νος από δέκα συ­νερ­γά­τες, αλλά κι έχο­ντας τη στή­ρι­ξη εξω­διοι­κη­τι­κών πα­ρα­γό­ντων.

Όπως υπο­γράμ­μι­σε ο νέος επι­κε­φα­λής των “κυα­νο­κί­τρι­νων” της Κρε­μα­στής, άπα­ντα τα μέλη θα είναι ενερ­γά και θα προ­σφέ­ρουν κα­θη­με­ρι­νά, ενώ η συ­γκρό­τη­ση σε σώμα θα γίνει εντός των επό­με­νων λίγων ημε­ρών.

Με δε­δο­μέ­νο πως το 2027 ο Φοί­βος συ­μπλη­ρώ­νει εκατό χρό­νια πα­ρου­σί­ας στα το­πι­κά αθλη­τι­κά, αλλά και κοι­νω­νι­κά δρώ­με­να, η χρο­νιά θα είναι γε­μά­τη εορ­τα­στι­κές εκ­δη­λώ­σεις που ήδη προ­ε­τοι­μά­ζο­νται, ενώ η “χρυσή” επέ­τειος εκ των πραγ­μά­των του επι­βάλ­λει την υπο­χρέ­ω­ση να εμ­φα­νι­στεί στις διορ­γα­νώ­σεις της επό­με­νης αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου αντα­γω­νι­στι­κός και φι­λό­δο­ξος.

Ση­μειώ­νε­ται, πως το ρό­στερ του Φοί­βου έχει ήδη κλεί­σει ή… σχε­δόν κλεί­σει, καθώς οι Κρε­μα­στε­νοί δεν απο­κλεί­ουν την πραγ­μα­το­ποί­η­ση μίας ακόμα, εκτός προ­γράμ­μα­τος προ­σθή­κης.

Ο προ­πο­νη­τής Σάβ­βας Ορ­φα­νί­δης θα κα­θο­ρί­σει την ημε­ρο­μη­νία έναρ­ξης της προ­ε­τοι­μα­σί­ας μόλις ξε­κα­θα­ρί­σει το τοπίο γύρω από τον χρόνο έναρ­ξης του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.