Πολιτιστικά

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η 15η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου

Το Σαββάτο 6 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η 15η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου “Νέα Ζωή” στο χωριό Μονόλιθος.

Το  Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει αρχικά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ για την συνδιοργάνωση, τον Δήμο Ρόδου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου καθώς και την Τοπική κοινότητα για την στήριξη.


Θερμές ευχαριστίες επίσης  στο  Σύλλογο Θεσσαλών Ροδου για την συμμετοχή της χορευτικής τους ομάδας καθώς και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Έμπωνας ΄΄Ο ΑΤΤΑΒΥΡΟΣ΄΄ και Σιαννών ΄΄Η ΒΡΑΣΙΑ΄΄  για τη συνδρομή τους.


Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Μανώλη Κονταρο , τον Νεκτάριο Κωνσταντάκη και τις  ορχήστρες τους, τον διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ν.ΑΙ.
κ. Ηλία Οικονομίδη , τον γεωπόνο κ. Μανώλη Πετράκη τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους χορηγούς μας που για μια ακόμη χρονιά στάθηκαν δίπλα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του τόπου μας. Σε εποχές δύσκολες για όλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είτε για πρώτη, είτε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μας βοηθούν όπως μπορεί ο καθένας.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους γεωργούς και στους κτηνοτρόφους της περιοχής και σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από εμάς αλλά έτρεξαν πολλές μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση .!!!!!

Ελπίζουμε όλος ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του να πέρασε ένα όμορφο βράδυ.

 

Με εκτίμηση

Για το Δ/Σ

του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μαρία Διμέλλη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου