Ρεπορτάζ

Πρόστιμο και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας μπαρ γιατί εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ σε μπαρ της πόλεως Ρόδου και επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών επέβαλε προχθές το ΑΤ Ρόδου στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
Την Πέμπτη 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 92.901 έλεγχοι, από τους οποίους οι 50.561 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 198 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 10 συλλήψεις, ως ακολούθως:

• 146 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 139 πρόστιμα των 300 ευρώ και 7 των 150 ευρώ, εκ των οποίων καμία στο Νότιο Αιγαίο.
• 40 παραβάσεις και 10 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.) εκ των οποίων η μια που προαναφέραμε στην Ρόδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου