Ειδήσεις

Συνάντηση Βαρθολομαίου – Αβραμόπουλου στο Φανάρι

899

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα, στο Φανάρι, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος συζήτησε με τον κκ Βαρθολομαίο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αβραμόπουλος επισκέπτεται την Τουρκία προκειμένου να παραστεί, ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά την επίσκεψή του στο Φανάρι συνοδευόταν από την αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου του, Σοφία Αστεριάδη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.