Ο ΓΑΣ Ιάλυσος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι από την Τρίτη 10 Ιουνίου επαννεκίνησαν οι προπονήσεις των Ακαδημιών του, οι οποίες πλέον στελεχώνονται στο προπονητικό τους επιτελείο με νέα πρόσωπα.
Το γενικό πρόσταγμα στις Ακαδημίες θα έχει ο Αντώνης Ρίκκα (διευθυντής Ακαδημιών), ενώ τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την Τρίτη 10 Ιουνίου επαννεκίνησαν τα τμήματα των Ακαδημιών του, ξεκινώντας προπονήσεις στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού.
Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τον Ιούλιο και θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από το κράτος μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID 19.
Με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα, επιχειρείται ολική αναδιοργάνωση όλων των τμημάτων με καταρτισμένους και διπλωματούχους προπονητές, με μεγάλη όρεξη για δουλειά και προσφορά στους νεαρούς αθλητές που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου.
Για την όσο καλύτερο οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ιάλυσος, χρέη διευθυντή της Ακαδημίας έχει αναλάβει ο κ. Αντώνης Ρίκκα, ενώ τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ομάδας Κ-18 αναλαμβάνει ο κ. Λάζαρος Θρουμουλόπουλος.
Το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών, ανά τμήμα, είναι το ακόλουθο:
-Κ-6 και Κ-8 ο κ. Αντώνης Κουτσοκέρας.
-Κ-10 και Κ-12 ο κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου.
-Κ-14 και Κ-16 ο Παναγιώτης Παπαλαζάρου.
-Προπονητές τερματοφυλάκων οι Γιάννης Δατσέρης και Αποστόλης Ανδρούτσος.
Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιάλυσος σας περιμένει και πάλι όλους στο γήπεδο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ιάλυσος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6940266811 (Αντώνης Ρίκκα)».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ