Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφια η Βασιλική Μπαρδοπούλου με τον Αντώνη Καμπουράκη

Σε μια εποχή, όπου η ανάγκη επιβίωσης κρίνεται ώς βασική προϋπόθεση για το μέλλον του τόπου και της καθημερινότητάς μας. Διαθέτοντας πλήρη επίγνωση ώς απλή πολίτης του νησιού μας σχετικά με την ορθή λογική προσέγγισης της επίλυσης απλών και πιο σύνθετων ζητημάτων που μας αφορούν. Θεωρώ ότι, ο Δήμος μας χρειάζεται μια πιο δυναμική και ελπιδοφόρα παρουσία , που θα συμβάλει επι της ουσίας και χωρίς πολλά ευχολόγια της τελευταίας στιγμής , στην ριζική αναδιοργάνωση του τόπου μας για μια Πόλη , κόσμημα, όπως της αξίζει. Αυτό βρήκα στο πρόσωπο του Υποψήφιου Δημάρχου της Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, του οποίου αποδέχθηκα με τιμή την πρόταση του να είμαι Υποψήφια Σύμβουλος , της Δημοτικής κοινότητας ( Τοπικό ) Ρόδου.

Βιογραφικό.

Η Βάσια ( Βασιλική ) Μπαρδοπούλου , γεννήθηκε στη Ρόδο τo 1976 . Γονείς της είναι Ο Παρασκεύας και η Μαρία Μπαρδοπούλου. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Γενική Ψυχολογία. Εργάζεται ώς Διευθύνουσα Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτουν την Rhodes Nuts Bardopoulos. Διατέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφάντου, ομοίως και Πελοποννησίων Ρόδου. Με έντονη παρουσία στα κοινά απο το 2002 ώς Υπ. Δημοτική Σύμβουλος του πρώην Δήμου Αφάντου με τον συνδυασμό της Μαρίας Καραγιάννη. Είναι Τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΟΔΕ Δωδ/σου και Μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου