Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεές στη δομή παροχής συσσιτίου

 

Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ,με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, φορείς , ιδρύματα και σχολεία προσέφεραν δωρεές στη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και συγκεκριμένα :

Την Ημέρα του Πάσχα προσφέρθηκε ένα πλούσιο γεύμα και ατομικό τσουρέκι στους ωφελούμενους του προγράμματος, με την ευγενική χορηγία του ομίλου INNER WΗEEL.

Επίσης παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας από το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ & Μαίρης Σταματίου καθώς και από το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ψίνθου.

Τέλος σημαντική βοήθεια δέχεται το συσσίτιο από τη συνεχή στήριξη των καταστημάτων ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ρόδου, Ιαλυσού και Παραδεισίου, καθώς και από τις επιχειρήσεις Ορφανίδης Νικόλαος, Βρούλλης Εισαγωγική Ι.Κ.Ε., ΠΑΤΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, και τα αρτοποιεία «Άρτος & Παράδοση», «Δ & Σ Ποντικάκης» , «Τσαλμίδης», «Νικολαΐδης» , «Αρχαγγελίτισσα» και «Στάνη».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και συγχαίρουν τους παραπάνω για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους.

Εύχονται σε όλους Χριστός Ανέστη, Υγεία και να τους διακατέχει πάντα το αίσθημα Αγάπης προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη βοηθείας .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου