Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία της λογιστικής κοινότητας της Ρόδου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στη Ρόδο το σεμινάριο της ΕΛΦΕΕ Ρόδου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου με τη χορηγία της Data Communication. Η λογιστική κοινότητα της Ρόδου ενημερώθηκε έγκυρα για τη Φορολογία Εισοδήματος και τις Δηλώσεις του Φορολογικού Έτους 2016 από τον φοροτεχνικό & φορολογικό σύμβουλο επιχειρήσεων, Βαγγέλη Μιχελινάκη, καθώς και για το DC Scan4you, τη πρωτοποριακή λύση της Data Communication αποκλειστικά για λογιστές!

Η νέα λύση της Data Communication αφορά σε μία υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στο Cloud και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία για τα λογιστικά γραφεία. Με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης και δημιουργεί αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές, εκμηδενίζοντας τα λάθη καταχώρησης και τους εκτεταμένους ελέγχους, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών.

Από το 1987, η Data Communication βρίσκεται πάντα δίπλα στον λογιστή στοχεύοντας να καλύπτει τις ανάγκες του, πριν ο ίδιος τις συνειδητοποιήσει, με σύγχρονες λύσεις πληροφορικής, επιτρέποντάς τους να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους.

Λίγα λόγια για την Data Communication        

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 40 .000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 130 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ