Αθλητικά

Ιππασία: Τέσσερις διοργανώσεις μέσα στο 2021 στο Κ.Ε.Ι.Ρ.

• Παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.Ι. Ισίδωρου Κούβελου οι διοργανώσεις του Ιουνίου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα στο άθλημα της ιππικής αντοχής για το 2021.
Σε αυτό συμπεριλήφθηκαν τέσσερις διοργανώσεις οι οποίες θα διεξαχθούν στο νησί μας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ιππασίας Ρόδου.
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και αφορά την άδεια ικανότητας αθλητή στην ιππική αντοχή και στη δεξιοτεχνία, ενώ μία ημέρα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή 13 Ιουνίου θα γίνει ο αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής.
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα γίνει η δεύτερη διοργάνωση άδειας ικανότητας αθλητή στην ιππική αντοχή και στην δεξιοτεχνία και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο δεύτερος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής.
Να διευκρινίσουμε ότι οι διοργανώσεις άδειας ικανότητας αθλητή στην ιππική αντοχή και στην δεξιοτεχνία, αφορούν στα τεστ που θα υποβληθούν οι αναβάτες για να αποκτήσουν επαγγελματικό δελτίο στην ιππασία.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στις δύο διοργανώσεις που θα γίνουν τον Ιούνιο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ιππασίας Ρόδου θα δώσει το «παρών» ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Ισίδωρος Κούβελος, γεγονός που αποτελεί τιμή για την ιππασία του νησιού μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου