Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: «Όπου μιλά η Δικαιοσύνη, το ψέμα σωπαίνει»

Με αφορμή παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον εμβολιασμό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου ο τελευταίος εξέφρασε χθες με γραπτή δήλωσή του, την ικανοποίησή του.
Είναι αλήθεια ότι στο θέμα του εμβολιασμού του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, «επένδυσαν» πολιτικοί του αντίπαλοι και παρά τις εξηγήσεις που έδωσε, διαρκώς αξίωναν Εισαγγελική παρέμβαση.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου καθιστά σαφές με την δήλωση του ότι η εισαγγελική έρευνα θα αποτελέσει ευκαιρία για να λάμψει η αλήθεια και ως εκ τούτου είναι καλοδεχούμενη.
Στη δήλωσή του αναφέρει ειδικότερα τα εξής:
«Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και όχι οι κατ’ εξακολούθηση συκοφάντες που αναζητούν οξυγόνο, όχι στην αλήθεια, αλλά στην λάσπη και στην παραποίηση.
Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα για όλα τα πραγματικά γεγονότα και αυτό θα καταδειχθεί. Χαίρομαι που έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη γιατί όπου μιλά, το ψέμα σωπαίνει.
Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και σε αντίθεση με αυτούς, τους κατ᾽ εξακολούθηση συκοφάντες, την λάσπη την χρησιμοποιούμε μόνο για να χτίζουμε χρήσιμες υποδομές για τα νησιά μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου