Σήμερα 10 και αύριο 11 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, στις 7.30 το απόγευμα, οι ροδίτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τους ταλαντούχους εραστές της υποκριτικής τέχνης, στο θεατρικό έργο «Οι Θερμόαιμοι».

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», που στηρίχθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, που «απαιτεί» εδώ και καιρό, την επανάληψή της. Οι θετικότατες κρητικές από τους θεατές και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προέτρεψαν τους συντελεστές της παράστασης να ανεβούν για ακόμα δύο φορές (σήμερα και αύριο) στη σκηνή του Δημοτικό Θεάτρου Ρόδου και να ξεδιπλώσουν ξανά το ταλέντο τους.

Την επιτυχία της παράστασης διασφαλίζουν οι συντελεστές:

Σενάριο – Κωνσταντίνος Τρέχας

Σκηνοθέτης – Μαρία Αϊβάζη – Ζάγορα

Παίζουν οι ταλαντούχοι: Γιάννης Φλεβάρης Αντιπεριφερειάρχης Ν.Α., Κάλλιστος Διακογεωργίου Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδ/σου, Θέμης Καλαμάτας Διοικητής Α.Τ. Ιαλυσού, Σάββας Καλαθενός Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αιμοδοτών, Μάνος Τριαλώνης Ταμίας και με αλφαβητική σειρά οι γυναίκες – ηθοποιοί: Κατσιμπράκη Σοφία, Κελεπέρα Μίκα, Κούρου Χρυσάνθη και Τσιμέττα Μαρία.

Η παράσταση, μέσα από χιούμορ, επιδιώκει να μεταφέρει στο κοινό πολλά κοινωνικά μηνύματα και μέσα από την καλοπροαίρετη κωμικότητα των πρωταγωνιστών, προβάλλουν εξαιρετικά, σύγχρονα  φαινόμενα της κοινωνίας, κερδίζοντας τον ενθουσιασμό του κοινού και μεταδίδοντας αρκετές πραγματικότητες, μέσα από τα κωμικά στοιχεία. Επί πλέον, ξεδιπλώνει το ταλέντο των «δικών μας ανθρώπων» τοπικών φορέων και απλών συμπολιτών μας, αποδεικνύοντας πως η τέχνη ενώνει χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Και επειδή η σημερινή και η αυριανή, είναι οι τελευταίες παραστάσεις στην πόλη της Ρόδου, σας συνιστούμε να ΜΗΝ τις χάσετε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ