Πλατιά χαμόγελα στον Διαγόρα έπειτα από την οριστικοποίηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 για το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στον «γηραιό» είναι η λέξη ανακούφιση που ανέφερε ο Μάκης Σιδηρόπουλος στις δηλώσεις του.
Ο τεχνικός διευθυντής των «κυανέρυθρων» μίλησε στην «δσπορ» για την απόφαση έναρξης της S.L.2, την δουλειά που έγινε στην ομάδα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την διάθεση, την υπομονή και τον επαγγελματισμό τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Σιδηρόπουλου:
«Ανακουφιστήκαμε με την απόφαση ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου.
Περιμέναμε με αγωνία να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας, για να επιστρέψουμε σε μια σχετική κανονικότητα.
Η ομάδα μας σε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα δούλεψε εντατικά και μεθοδικά για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα.
Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνατότητές μας ως Διαγόρας.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θα το κοιτάμε όταν έρθει η ώρα του, για να προχωρήσουμε βήμα βήμα στο πρωτάθλημα.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο για την διάθεση, την υπομονή και τον επαγγελματισμό που έδειξαν στο προηγούμενο διάστημα, όσο περιμέναμε τις εξελίξεις με το πρωτάθλημα της Super League 2».
Στα αγωνιστικά
Με πρωινή προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και όχι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί, συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του «γηραιού».
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν και σήμερα Κυριακή το πρωί, σε γήπεδο που θα εξαρτηθεί με τις καιρικές συνθήκες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ