Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησε μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για τους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους. Για την επιτυχή κατάληξη των ενεργειών μας αυτών, σημαντική υπήρξε η συμβολή συμπολιτών μας, ιδιοκτήτων καταστημάτων και εταιριών από τα Δωδεκάνησα. Με την ανιδιοτέλεια τους απέδειξαν περίτρανα την αναγνώριση τους στο έργο που προσφέρουμε στην κοινωνία και με τις χορηγίες τους συνέβαλαν ώστε οι συνάδελφοι μας που εκτελούσαν υπηρεσία κατά την διάρκεια των εορτών, να νιώσουν το κλίμα και την θαλπωρή αυτών των ημερών.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην αναφερθούμε και ευχαριστήσουμε κάθε ιδιώτη ή εταιρία ξεχωριστά και να τους ευχηθούμε ολόψυχα πάντα επιτυχίες στους στόχους που έχουν θέσει και στο ανθρώπινο δυναμικό που τις απαρτίζει και στηρίζει, ατομική και οικογενειακή υγεία, χαρά και ευημερία.

  1. Την εταιρία «Φούρνοι Ρόδου ΑΕΒΕ» για την χορηγία κουραμπιέδων και μελομακάρονων για τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες & Κλιμάκια των νήσων Ρόδου & Κω.
  2. Τον κινηματογράφο «Παλλάς – 5 Cinemas Center» για την διάθεση αίθουσας ώστε να προβληθεί η εορταστική μεταγλωττισμένη παιδική ταινία το «Πολικό Εξπρές», για τα παιδιά των συναδέλφων μας.
  3. Την εταιρία «ΛΥΤΟΣ cash & carry» εμπόριο τροφίμων και ποτών χονδρικής- λιανικής στην Κάρπαθο, για την χορηγία κρασιών για τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου.
  4. Το ζαχαροπλαστείο «ΚΑΝΙΣΚΙ» στη Κάρπαθο για την χορηγία κουραμπιέδων και μελομακάρονων για τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου

 

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                              Ο Πρόεδρος

 

Δημητρακόπουλος  Ιωάννης                                                                                                 Χατζηκυριάκος Ιωάννης

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ