Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, τις κλήσεις σε απολογία και την ένσταση που κατέθεσε η Θύελλα Πυλώνας στο παιχνίδι με αντίπαλο την Νίκη Ρόδου .
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Χάλκη- Διγενής στις 04/12 (7η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, Α. Μοσκιού, ποινή τριών αγωνιστικών κατά συγχώνευση και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (απώθησε) υπότροπος (άρθρο 10’ παρ. 1β – άρθρο 10 παρ. 2δ’ – άρθρο 10’ παρ. 5α του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Χάλκης, Κ. Καβουκλή, ποινή δύο (2) αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (απώθησε) (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Ξάνθος Πάτμου- Α.Ε. Λέρου στις 02/12 (5η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ξάνθου Πάτμου, Xh. Vladaj,ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ και άρθρο 10 παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λέρου, Κ. Καρπάθιο, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 09/01/2017 (άρθρο 33’ παρ 2’ του Π.Κ.).
Ένσταση της Θύελλας Πυλώνας στον αγώνα με την Νίκη Ρόδου για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας
Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του σωματείου της Θύελλα Πυλώνας για πλαστοπροσωπία τριών ποδοσφαιριστών της Νίκης Ρόδου.
Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Θύελλα Πυλώνας με σκορ 3-0, από την ομάδα της Νίκης Ρόδου αφαιρούνται πέντε βαθμοί από την τρέχουσα βαθμολογία και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ.
Οι παραβάτες ποδοσφαιριστές δεν τιμωρούνται διότι δεν διεπιστώθει η ταυτότητα τους. Επίσης, δεν τιμωρούνται ο προπονητής και ο εκπρόσωπος του σωματείου διότι δεν αναγράφονται στο Φ.Α. (άρθρο 23’ παρ. 12’ του ΚΑΠ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου 200 ευρώ στην ομάδα της Θύελλας Πυλώνας (άρθρο 14’ παρ. ε’ της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων).
Κλήση προς απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων καλούνται γα παραβάσεις άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 15/12/2016 και ώρα 17:30 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:
Χάλκη- Διγενής στις 04/12 (7η αγωνιστική)
Το σωματείο του Διγενή, σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14,15 του Π.Κ.
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων καλούνται γα παραβάσεις άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 15/12/2016 και ώρα 17:30 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:
Απόλλωνας Καλυθιών- Ευκλής στις 03/12 (7η αγωνιστική)
Το σωματείο του Απόλλωνα Καλυθιών, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14,15 του Π.Κ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου