Αθλητικά

Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου: Οι κανονισμοί λειτουργίας στην περίοδο του lockdown

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τους κανονισμούς που ισχύουν στην περίοδο της καραντίνας, εξέδωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου.
Αναλυτικά:
«Καραντίνα – Κανονισμός λειτουργίας
Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ και προκειμένου να λειτουργήσουν όλα εύρυθμα και ομαλά, ανακοινώνει σε όλα τα μέλη του τα ακόλουθα που θα ισχύσουν μέχρι το πέρας της καραντίνας.
1. Επιτρέπονται παιχνίδια με τέσσερις παίκτες ανά γήπεδο ή 2 παίκτες + προπονητής. Συνεπώς επιτρέπονται και παιχνίδια διπλών.
2. Όλες οι προπονήσεις και τα παιχνίδια (εκτός απ το Ladder) θα κλείνονται μέσω του online συστήματος κρατήσεων. Όλες οι κρατήσεις θα αφορούν αυστηρά παιχνίδια μιας ώρας.
3. Τα παιχνίδια του Ladder θα κλείνονται για μιάμιση ώρα και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την προπονήτρια κα Αναστασία Κλήμη (6949160365) η οποία επιμελείται του πρωταθλήματος και θα πραγματοποιούνται μόνο σαββατοκύριακα. Κράτηση που αφορά Ladder στο online σύστημα θα διαγράφεται. Θα τροποποιηθούν επίσης και οι κανόνες που αφορούν το χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων.
4. Όλα τα μέλη που εμπλέκονται με προπονήσεις και παιχνίδια θα προσέρχονται στο χώρο των εγκαταστάσεων 15 λεπτά πριν και θα φεύγουν αμέσως μετά το πέρας της προπόνησης ή του αγώνα. Απαγορεύεται αυστηρά η παραμονή άλλων μελών που δεν εμπλέκονται με προπόνηση ή παιχνίδι στους χώρους των εγκαταστάσεων.
5. Απαγορεύεται η χρήση του γυμναστηρίου και των αποδυτηρίων.
6. Όλα τα μέλη που εμπλέκονται με προπόνηση ή παιχνίδι θα υπογράφουν κατά την είσοδο σε ειδική κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία τους, τηρουμένων των διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ώστε να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση οποιουδήποτε τυχόν κρούσματος. Μετά την υπογραφή θα θερμομετρούνται και κατόπιν θα εισέρχονται στο χώρο των γηπέδων.
7.Οι ώρες λειτουργίας του Ομίλου καθορίζονται ως εξής: Καθημερινές και Σάββατο: 08:00 – 13:00 και 16:00 έως 22:00. Κυριακή: 09:00 έως 12:00 και 16:00 έως 22:00 Εξυπακούεται ότι όλες οι κρατήσεις θα αφορούν μόνο αυτές τις ώρες.
8. Αντισηπτικά θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους των γηπέδων καθώς και στην κύρια είσοδο του κλαμπ.
9. Η είσοδος του πάρκινγκ θα είναι κλειστή , προσέλευση των μελών ΜΟΝΟ απ την κύρια είσοδο των εγκαταστάσεων.
10. Μέλη που θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις σε ώρες που δεν προβλέπονται απ το ‘’παρών’’ θα τιμωρούνται.
11. Η λειτουργία του αναρριχητικού τμήματος , του τμήματος πιγκ πογκ καθώς και των προγραμμάτων cross fit και TRX αναστέλλονται.
12. Υπεύθυνοι για την τήρηση όλων των κανόνων και των πρωτοκόλλων ορίζονται ο πρόεδρος του Ομίλου Παναγιώτης Ράγκος και ο γενικός έφορος Στυλιανός Καμπούρμαλης.
Ελπίζουμε όλοι στην συνεργασία σας προκειμένου να φέρουμε εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή.
Ενημέρωση
Παρατηρείτε το φαινόμενο μέλη να κλείνουν γήπεδο στην ηλεκτρονική σελίδα κρατήσεων χωρίς να αναφέρουν τον συμπαίκτη ή τους συμπαίκτες (αν αφορά παιχνίδι διπλού).
Υπενθυμίζουμε ότι στις σημειώσεις της κράτησης θα αναφέρεται ο συμπαίκτης και ο τύπος κράτησης (φιλικό παιχνίδι – προπόνηση). Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση θα ακυρώνετε.
Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος (ladder) δεν θα κανονίζονται online αλλά κατόπιν συνεννοήσεως με την υπεύθυνη κα Αναστασία Κλήμη , και θα γίνονται μόνο σαββατοκύριακα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου