Ανακοίνωση σχετικά με την κάρτα υγείας αθλητή, που από το νέο έτος θα είναι υποχρεωτική για όλους, εξέδωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλύμνου, ενημερώνοντας σχετικά τα μέλη του. Αναλυτικά:

«Με βάση το σχετικό ΦΕΚ:
1. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών καταγράφεται σε κάρτα υγείας, είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.

  1. Εκδίδεται μόνον κατόπιν των εξής υποχρεωτικών εξετάσεων:
    α) Κλινική εξέταση
    β) Ατομικό και οικογενειακό ιατρικό ιστορικό
    γ) Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  2. Αναλόγως των ευρημάτων των ως άνω υποχρεωτικών εξετάσεων και εφόσον οι ιατροί της παρ. 1 του άρθρου 4 κρίνουν σύμφωνα με την επιστημονική κρίση τους απαραίτητη την περαιτέρω διερεύνηση, δύνανται να παραπέμπουν τον αθλητή για περαιτέρω εξετάσεις.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλα τα μέλη που ανήκουν στην αγωνιστική ομάδα , που προπονούνται σε τμήματα της ακαδημίας μας και που ανήκουν στην κατηγορία members , να προμηθευτούν από την γραμματεία του Ομίλου την αντίστοιχη κάρτα υγείας την οποία θα προσκομίσουν σε καρδιολόγο και αφού υποβληθούν στις αντίστοιχες εξετάσεις να λάβουν την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση καταλληλότητας.

Ο Όμιλος ήρθε σε συμφωνία με το καρδιολογικό ιατρείο του κλ Μικέ Κουκουβά για χορήγηση έκπτωσης 50% σε όλες τις καρδιολογικές εξετάσεις που απαιτούνται ειδικά για τα μέλη του συλλόγου μας.  Η προθεσμία για την υποβολή της ιατρικής βεβαίωσης στην γραμματεία του Συλλόγου είναι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2018. Μετά το πέρας της προθεσμίας όσα μέλη δεν προσκομίσουν την βεβαίωση δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στις προπονήσεις και να αγωνισθούν. Η βεβαίωση ισχύει για ένα χρόνο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ