Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Ηλία Τριχάκη και Θανάση Μπίσα στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου όπου ο Α.Σ. Ρόδος θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης που έγινε στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, οι δύο ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την μπάλα, συγκρούστηκαν και τραυματίστηκαν στο γκουντεπιέ, αρκετά σοβαρά, καθώς στον Μπίσα τοποθετήθηκαν ράμματα.
Όπως όλα δείχνουν, οι αθλητές μόνο με θαύμα θα τεθούν στην διάθεση του Θανάση Δέδε, που θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τις υπηρεσίες τους, προκειμένου τα «ελάφια» να οδηγηθούν στην νίκη.
Από την άλλη, ο Αντώνης Ρίκκα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς προβλήματα και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον έμπειρο τεχνικό.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το παιχνίδι του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί σήμερα, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ