Τοπικές Ειδήσεις

Εντυπωσιακή φωτογράφιση της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου

Το νέο τεύχος του Blue Magazine της Aegean Airlines παρουσιάζει τη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, ένα από τα σπάνια μεσαιωνικά οικιστικά σύνολα, που σώζεται σχεδόν ακέραιο και συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια από τη στιγμή που εγγράφηκε στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης άκρως εντυπωσιακό. Αναδεικνύει την Μεσαιωνική Πόλη μέσα από μία διαφορετική αισθητική, τέτοια που αρμόζει σε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για το άρτιο αυτό αποτέλεσμα δούλεψαν οι καλύτεροι συντελεστές που υπάρχουν στην Ελλάδα στο χώρο της φωτογραφίας, του visual design και της μόδας! Αυτοί δεν είναι άλλοι από τη φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη, την στυλίστρια Ντάντα Ιωαννίδου, τον Hair & Make up stylist Μάνο Βυνιχάκη, και το βοηθό φωτογράφου Γιώργο Μαρκοζάνη.
Το εξώφυλλο του περιοδικού με το μοντέλο σε ένα μαύρο άτι μπροστά στη θαλασσινή πύλη, είναι ομολογουμένως από τα πιο εμβληματικά του περιοδικού, το οποίο τυπώνεται σε 250.000 αντίτυπα και “ταξιδεύει” σε όλες τις πτήσεις της Aegean στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διατίθεται και στις αίθουσες διακεκριμένων επιβατών (business lounge) της αεροπορικής εταιρείας.
Οπωσδήποτε, τα οφέλη για τη Ρόδο θα είναι τεράστια από την προβολή που θα έχει μέσω του περιοδικού blue. Σημειώνεται ότι η φωτογράφιση έγινε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έχει άλλωστε συνάψει συμφωνία προβολής μέσα από τα ηλεκτρονικά κανάλια της Aegean.
Ως γνωστό, στο πλαίσιο της στρατηγικής τουριστικής προβολής που ακολουθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζεται με την AEGEAN για την εφαρμογή ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής στα προωθητικά κανάλια της αεροπορικής εταιρείας.
Ειδικότερα η Ρόδος και όλοι οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου προβάλλονται σε newsletter της AEGEAN το οποίο στοχεύει στις βασικές αγορές (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), στην ιστοσελίδα www.aegeanair.com, στο facebook, καθώς και στο You Tube κανάλι της AEGEAN. Παράλληλα, βίντεο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου περιλαμβάνεται στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που προβάλλεται στις οθόνες εντός των αεροσκαφών, καθώς και στη νέα inflight ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, AEGEAN STREAM.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου