Ειδήσεις

Σεμινάρια εξ αποστάσεως στον τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μετά από τη θετική υποδοχή του Προγράμματος εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Τουριστικές Υπηρεσίες που οργανώνει και προσφέρει το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τον εμπλουτισμό των προσφερομένων μαθημάτων και σεμιναρίων, έχουν ήδη αρχίσει οι αιτήσεις για τον τρίτο κύκλο σπουδών.

Μετά από τη θετική υποδοχή του Προγράμματος εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Τουριστικές Υπηρεσίες που οργανώνει και προσφέρει το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τον εμπλουτισμό των προσφερομένων μαθημάτων και σεμιναρίων, έχουν ήδη αρχίσει οι αιτήσεις για τον τρίτο κύκλο σπουδών.

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει θεωρητική, αλλά και χρήσιμη γνώση σε άτομα που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο.

Το πρόγραμμα κυρίως απευθύνεται σε:

-Αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-Επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και στο σχεδιασμό, τη διοίκηση και την πολιτική του τουρισμού-

Αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος ή σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για την εξειδίκευση σε Τουριστικές Υπηρεσίες.

Οι βασικές εκπαιδευτικές επιλογές των συμμετεχόντων είναι:

Μαθήματα: Τα μαθήματα είναι διάρκειας 2 μηνών (8 εβδομάδων) και κατανέμονται σε τρεις θεματικές ενότητες : Μάρκετινγκ, Μάνατζμεντ και Στρατηγικής, Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Λογιστικής. Εισηγητές είναι εξειδικευμένα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πειραιώς ή άλλων Πανεπιστημίων και Ερευνητές Τουρισμού (Διδάκτορες- Υπ. Διδάκτορες).

Σεμινάρια: Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 2 ή 3 εβδομάδων στη μορφή how to εξειδικευμένων πρακτικών θεμάτων του τουριστικού περιβάλλοντος και επιχειρείν, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών και των στελεχών του Ελληνικού Τουρισμού.

Τα μαθήματα και τα σεμινάρια που προσφέρονται για τον Γ’ Κύκλο βρίσκονται αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του προγράμματος.

Οι εγγραφές για το Γ’ Κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει και ισχύουν τα ακόλουθα:

-για τα Σεμινάρια: Η υποβολή αιτήσεων για τα Σεμινάρια λήγει στις 27/11/2014 ενώ η έναρξη των Σεμιναρίων σχεδιάζεται για την 1/12/2014. Υπάρχει έκπτωση για όσους διασφαλίσουν την συμμετοχή τους με την καταβολή της 1ης δόσης των διδάκτρων έως τις 20/11/2014

-για τα Μαθήματα: Η υποβολή αιτήσεων για τα Μαθήματα λήγει στις 11/12/2014 ενώ η έναρξη των Μαθημάτων σχεδιάζεται για τις 15/12/2014. Υπάρχει έκπτωση για όσους διασφαλίσουν την συμμετοχή τους με την καταβολή της 1ης δόσης των διδάκτρων έως τις 4/12/2014

Το πρόγραμμα έχει θεσπίσει την καταβολή μειωμένων διδάκτρων σε κάθε μάθημα σε ειδικές κατηγορίες πολιτών και σε τουριστικούς φορείς και ενώσεις. Αναλυτικές πληροφορίες για την περιγραφή του προγράμματος και τις εγγραφές θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος http://ems.unipi.gr/, ενώ μπορείτε να επικοινωνήστε στη διεύθυνση ems@unipi.gr ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας του Προγράμματος.

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου