Τοπικές Ειδήσεις

ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου: Ακούει κανείς στο υπουργείο Υγείας;

Επιστολή στη Γενική Γραμματεία Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων απέστειλε η βουλευτής Β’ Πειραιά και Γραμματέας της ΚΟ του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, ημέρα έναρξης των εργασιών της Β΄ Συνόδου της ΙΗ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου, ζητώντας την παρέμβασή της προκειμένου να ενημερωθεί για το λόγο που το Υπουργείο Υγείας, κατά την προηγούμενη Σύνοδο, δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που έχει καταθέσει η βουλευτής, παρακωλύοντας την εκτέλεση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 246 ερωτήσεις που καταθέσαμε ως ΜέΡΑ25 προς το υπουργείο υγείας ένας μέρος αυτών αφορά τις δομές υγείας σε όλο τον νομό μας,μετά τις εκκλήσεις του υγειονομικού προσωπικού και πολλών αυτοδιοικητικών.

 

Η αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας γεννάει πολλά ερωτηματικά.Τι φοβάται άραγε ο υπουργός υγείας και δεν μας δίνει σαφής απαντήσεις στα κέραια ερωτήματα;

 

Σε περίπτωση που το υπουργείο απαντούσε στα εύστοχα ερωτήματα μας που στην πλειοψηφία τους αναδεικνύουν τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό,θα ήταν υποχρεωμένο να απαντήσει ένα υπάρχει η πρόθεση από πλευράς του να θωρακίσει το ΕΣΥ με ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

 

Τελικά ποιο σχέδιο κρύβει η σιωπή σας;Μήπως τα πολυδιαφημισμένα Σ.Δ.Ι.Τ.;

 

Για την ΠΣΕ Δωδεκανήσου,ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μπαράκας Αθανάσιος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου