Ειδήσεις

Επιστολή Ν. Σαντορινιού προς τον Δήμαρχο σχετικά με την παρουσίαση του λογότυπου

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. Ρόδου,
Δυστυχώς, λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήμουν σε θέση να παρευρεθώ στην παρουσίαση του λογότυπου που θα συνοδεύει την προσπάθεια του νησιού μας στο ταξίδι της υποψηφιότητας για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Εύχομαι κάθε προσπάθεια να επιτύχει γιατί η αίσια κατάληξη της αναγόρευσης της Ρόδου ως πολιτιστικής πρωτεύουσας θα σημάνει πολλά τόσο για την εκτόξευση της δημοτικότητας του νησιού μας, όσο και για την προσέλκυση πολυεπίπεδων δράσεων που θα τονώσουν την τοπική επιχειρηματική και τουριστική δραστηριότητα.

Πάγια θέση μου και ελπίδα μου είναι να εμπλακούν στη διαδικασία παρουσίασης του νησιού μας όσο περισσότεροι τοπικοί και κοινωνικοί φορείς γίνεται, ώστε να δείξουμε και να αποδείξουμε ότι η Ρόδος δεν είναι μονοσήμαντη, αλλά έχει έντονη κοινωνική, πολιτιστική και παραγωγική ζωή που αξίζει να αναδειχθεί και να διαφημιστεί. Όπως, πολλές φορές έχω δηλώσει, προσωπικά στέκομαι υποστηρικτής και αρωγός της προσπάθειας. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου