Αθλητικά

Συνεπή τα σωματεία των νησιών, αγωνιούν για το οικονομικό

Στην Κάλυμνο και στην Κω βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ, Χρυσόστομος Ψέλλας, όπου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των σωματείων των δύο νησιών, το πρωί στο γήπεδο του Καλυμνιακού και το απόγευμα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα, προκειμένου να τους ενημερώσει για το περιεχόμενο των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τους τρόπους εφαρμογής τους.
Όπως συνέβη πρόσφατα στη Ρόδο, έτσι και στο Βόρειο Συγκρότημα, οι παράγοντες των ομάδων έδειξαν να κατανοούν τα νέα δεδομένα της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας, έτσι όπως τα διαμόρφωσε η πανδημία του covid-19, δεσμευόμενοι να τηρήσουν στο ακέραιο τις σχετικές οδηγίες.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων έγινε συζήτηση για το νέο σύστημα των μετεγγραφών, όπως και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανέδειξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων, με σημαντικότερο το οικονομικό.
Όπως φέρεται να υπογράμμισε ο Χρυσόστομος Ψέλλας, η Ένωση θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει τα σωματεία του Βορείου Συγκροτήματος, προαναγγέλλοντας συναντήσεις με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες προκειμένου να εξασφαλιστεί μία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση στο κόστος των μετακινήσεών τους, ενώ ζήτησε τη βοήθειά τους στην προσπάθεια ανάδειξης νέων διαιτητών, η ενεργοποίηση των οποίων θα οδηγήσει στην ελάφρυνση των εξοδολογίων διαιτησίας.
Για τη χθεσινή επίσκεψη του Χρυσόστομου Ψέλλα στην Κάλυμνο και στην Κω, η ΕΠΣΔ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Την Τρίτη 08.09.2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης και ανάλυσης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου καθώς και του νέου συστήματος μεταγραφών από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΔ, Ψέλλα Χρυσόστομο. Η συνάντηση στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκε στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Καλύμνου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα, στην Κω. Μεταφέρθηκε το μήνυμα στήριξης του Προέδρου της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη στα σωματεία του βορείου συγκροτήματος καθώς και για τις ενέργειες που γίνονται καθημερινά για να επιλύονται τα ζητήματα που τους απασχολούν, από την ιδιότητα του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ. Τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος της δύναμης της ΕΠΣΔ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα σωματεία βορείου συγκροτήματος και απαντήθηκαν απορίες που αφορούν στο υγειονομικό πρωτόκολλο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».
Σημειώνεται, πως η επόμενη επαφή των ανθρώπων της ΕΠΣΔ με τους παράγοντες των σωματείων του Βορείου Συγκροτήματος θα γίνει επ’ ευκαιρία της διενέργειας της κλήρωσης για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ομίλου Νήσων και του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου