Ειδήσεις

Μέσα στο λιμάνι της Καλύμνου αποβίβασαν 2 διακινητές μετανάστες

Κάλυμνος
Στον εντοπισμό δεκαοχτώ (18) προσφύγων καθώς και την σύλληψη των δύο (02) αλλοδαπών διακινητών τους, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου εντόπισαν ύποπτο Τ/Χ σκάφος να εισέρχεται στο λιμένα Καλύμνου και να αποβιβάζει δεκαοχτώ (18)  πρόσφυγες.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι δύο (02) αλλοδαποί διακινητές και κατασχέθηκε το ανωτέρω Τ/Χ σκάφος.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.