Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου προς τον Διοικητή Αστυνομικής Δ/νσης Δωδ/σου για τους πλανόδιους μικροπωλητές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Διοικητή Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Καζαμία:

 

Ρόδος, 2 Αυγούστου 2022

Αρ. Πρωτ.2581

 

Προς: κ. Εμμανουήλ Καζαμία

Διοικητή Αστυνομικής

Διεύθυνσης Δωδ/σου

 

Κύριε Διοικητά,

 

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δεχτεί πάρα πολλές καταγγελίες από πολίτες και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σε όλο το εμπορικό κέντρο της Ρόδου, αλλά και εντός της Μεσαιωνικής Πόλης, για πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι, με αυτοσχέδια τροχήλατα οχήματα, είτε πεζοί, διεξάγουν παρανόμως πλανόδιο εμπόριο, χωρίς τις προβλεπόμενες και σχετικές άδειες.

Επίσης λαμβάνουμε πολλές καταγγελίες σχετικά με το φαινόμενο της επαιτείας, από ανήλικους και ενήλικες, το οποίο το τελευταίο καιρό, έχει ενταθεί ιδιαίτερα.

Σας παρακαλούμε για τις δικές σας σχετικές ενέργειες, όπως προβείτε για τους σχετικούς ελέγχους, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται από το νόμο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ                    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

 

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου