Ειδήσεις

” ΚΕ. ΔΕ. μου λες….”- Ενημερωτική δράση-πρωτοβουλία της ΚΕ.ΔΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου την προσεχή Δευτέρα ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος θα απαντήσει στα ερωτήματα των δημάρχων.

H εκδήλωση θα έχει διάρκεια 60 λεπτά και σκοπός είναι να δοθούν έγκυρες και τεκμηριωμένες απαντήσεις  στα ερωτήματα που θα υποβάλλουν οι δήμαρχοι, πάνω σε ένα ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες όλης της χώρας κι επηρεάζει άμεσα όχι μόνον τη δημόσια υγεία, αλλά την κοινωνική και οικονομική ζωή όλων μας.

Μέσα από τη συζήτηση που θα γίνει θα επιχειρηθεί να αναδειχθούν αλήθειες και να διαλυθούν μύθοι και προκαταλήψεις που έχουν δημιουργηθεί για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, ως αναγκαίου μέτρου για την αναχαίτιση του COVID και την  αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, όπως αναφέρουν στην ΚΕΔΕ.Με αφορμή τη διοργάνωση της διαδικτυακής εκδήλωσης ενημέρωσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου  τόνισε πως “είναι σημαντικό να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία και τις ζωές των πολιτών, δημιουργώντας μέσα από την αύξηση του αριθμού των πολιτών που θα εμβολιασθούν το επόμενο κρίσιμο διάστημα, ένα αποτελεσματικό  τείχος ανοσίας απέναντι στο επερχόμενο νέο  κύμα της πανδημίας. Ο εμβολιασμός είναι το πιο ισχυρό όπλο της επιστήμης απέναντι σε έναν ιό που μεταλλάσσεται διαρκώς .

Η αυτοδιοίκηση, ως θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη από οποιονδήποτε άλλον, βγαίνει μπροστά και πάλι, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος που είναι να εμβολιαστεί όσον το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να επιστρέψουμε ομαλά στην οικονομική και κοινωνική μας κανονικότητα, χτίζοντας προηγουμένως το αναγκαίο τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και τις μεταλλάξεις του.

Η εκδήλωση με τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο εντάσσεται σε έναν κύκλο ενημερωτικών δράσεων που αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα η ΚΕΔΕ, με τον διακριτικό τίτλο ” ΚΕ. ΔΕ. μου λες….” , που στόχο έχουν να αναδείξουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις τοπικές μας κοινωνίες και συνδέονται άμεσα με τη λειτουργία των Δήμων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου