ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φλόγα: Με τέσσερις τζουντόκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λάρισας

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Φλογα- Τζουντο

Το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 17 και 18 Ιουλίου στην Λάρισα θα διε­ξα­χθεί το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Τζούντο, με την ομάδα της Φλόγας να συμ­με­τέ­χει στη διορ­γά­νωση με δύο αθλητές και δύο αθλή­τριες, σε πέντε κατη­γο­ρίες.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο σύλ­λο­γος προς ενη­μέ­ρωση:

«Την Παρα­σκευή 16 Ιουλίου, ανα­χω­ρεί η απο­στολή της Φλόγας Ρόδου για την Λάρισα, όπου θα διε­ξα­χθεί το Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Τζούντο το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 17 και 18 Ιουλίου, για ηλικίες από 16 έως 20 ετών, στο κλειστό γυμνα­στή­ριο Νεά­πο­λης. Είναι η πρώτη φορά που η διορ­γά­νωση γίνεται χωρίς τις κατη­γο­ρίες Παίδων-Κορασίδων (11 ως 15 χρονών) και στη μέση του καλο­και­ριού, καθώς ήταν αδύ­να­τον να διε­ξα­χθεί τον Μάρτιο, όπως γινόταν κάθε χρόνο, λόγω τον περιο­ρι­σμών του Covid-19.

Τις προη­γού­με­νες ημέρες πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε η ζύγιση των αθλητών – αθλη­τριών, προ­κει­μέ­νου να σταλούν στην διορ­γα­νώ­τρια αρχή τα ονόματα και οι κατη­γο­ρίες βάρους που θα αγω­νι­στούν. Η απο­στολή της Φλόγας απο­τε­λεί­ται από 4 τζου­ντόκα (2 άνδρες και 2 γυναί­κες) που θα αγω­νι­στούν σε 5 κατη­γο­ρίες και τον προ­πο­νητή κ. Μιχαήλ Χατζη­νι­κο­λάου (μαύρη ζώνη, 5 νταν), υπεύ­θυνο Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου της Ελλη­νι­κής Ομο­σπον­δίας Τζούντο.

Η απο­στολή της Φλόγας θα ταξι­δέ­ψει αερο­πο­ρι­κώς την Παρα­σκευή 16 Ιουλίου για Αθήνα και από εκεί με λεω­φο­ρεία που έχει ναυ­λώ­σει η Ομο­σπον­δία, θα μεταβεί οδικώς στην Λάρισα. Θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος των αγώνων και την Δευτέρα το πρωί θα ταξι­δέ­ψει οδικώς στην Αθήνα, από όπου το βράδυ της ίδια μέρας θα επι­στρέ­ψει αερο­πο­ρι­κώς στην Ρόδο.

Ακο­λου­θώ­ντας πιστά τα πρω­τό­κολλα και τις οδηγίες της ΓΓΑ, όλοι οι συμ­με­τέ­χο­ντες αθλητές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους αρνη­τικό απο­τέ­λε­σμα Rapid test, που θα έχουν κάνει μία μέρα πριν, δηλαδή την Πέμπτη 15 Ιουλίου. Μετά την άφιξή τους στην Λάρισα, θα μείνουν σε δύο συγκε­κρι­μένα ξενο­δο­χεία με απα­γό­ρευση εξόδου μέχρι το τέλος τον αγώνων και θα μετα­κι­νού­νται υπο­χρε­ω­τικά μόνο με τα λεω­φο­ρεία της Ομο­σπον­δίας, από το ξενο­δο­χείο στο στάδιο διε­ξα­γω­γής των αγώνων.

Οι προ­πο­νή­σεις του αγω­νι­στι­κού τμή­μα­τος ολο­κλη­ρώ­νο­νται την Τετάρτη 14 Ιουλίου. Τις τελευ­ταίες μέρες οι προ­πο­νη­τές επι­κε­ντρώ­θη­καν στην ανάλυση παλαιό­τε­ρων αγώνων των αθλητών, επι­ση­μαί­νο­ντας στον καθένα ατομικά, ευκαι­ρίες που παρου­σιά­ζο­νται και διορ­θώ­νο­ντας λάθη που γίνο­νται, κατά τη διάρ­κεια του αγώνα. Σημα­ντικό τμήμα της προ­πό­νη­σης, περιε­λάμ­βανε επίσης ασκή­σεις ενδυ­νά­μω­σης και αντοχής, προ­κει­μέ­νου μετά από την υπο­χρε­ω­τική απραξία 6 μηνών, να ανα­κτή­σουν ένα ικα­νο­ποι­η­τικό επίπεδο τεχνι­κής κατάρ­τι­σης και φυσικής κατά­στα­σης.

Οι 4 αθλητές – αθλή­τριες της Φλόγας Ρόδου που θα συμ­με­τέ­χουν στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Τζούντο, ανά κατη­γο­ρία είναι οι εξής:

Νεα­νί­δων (Σάββατο) – Νέων γυναι­κών (Κυριακή) -52 κιλά.

-Γκελερή Μαρίνα. Πρω­τα­θλή­τρια Ελλάδος 2018 και 6η Βαλ­κα­νιο­νί­κης στα -36 Kg. Χάλκινη Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2016 στα -33 Kg. Χάλκινη Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2019 στα -40 Kg

-Τσαβαρή Στέλλα. 5η Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2016 και 2017 στα -44 Kg. 6η Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2019 στα -52 κιλά.

Εφήβων (Σάββατο) – Νέων Ανδρών (Κυριακή) -73 κιλά.

– Ζανετ­τούλ­λης Μανώλης. Αργυρός Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2016 στα -66 Kg. 6ος Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2019 στα -73 κιλά.

Νέων Ανδρών (Κυριακή) -100 κιλά.

Κρη­τι­κός Μιχαήλ. Χάλ­κι­νος Πανελ­λη­νιο­νί­κης 2019 στα -100 Kg».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.