Τοπικές Ειδήσεις

O ΣΕΑΝ Δωδεκανήσου συνεχάρη τους νέους Υφυπουργούς Αμυνας και Τουρισμού κ.κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και Μάνο Κόνσολα

O Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου συνεχάρη με επιστολή του τους νέους Υφυπουργούς Αμυνας και Τουρισμού κ.κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και Μάνο Κόνσολα:

Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή.

 

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου χαιρετίζει την  απόφαση του νέου Πρωθυπουργού να επιλέξει για την καίρια θέση του Υφυπουργού Άμυνας της Χώρας τον πρώην Διοικητή της 95ης Μεραρχίας «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ» (2014 -2015) και πρώην Α’ ΓΕΣ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και το καταξιωμένο μέλος του, Έφεδρο Αξιωματικό κ. Μάνο Κόνσολα, για την θέση του Υφυπουργού Τουρισμού.

Ο πρώην Α’ ΓΕΣ στην θητεία του τη διετία 2017-2019 πέτυχε την μετεξέλιξη του Στρατού Ξηράς, εκσυγχρονίζοντας μια σειρά από δομές του, ενισχύοντας την άμυνα των ακριτικών νησιών του Αιγαίου αλλά και τον θεσμό της Εφεδρείας.

Η πρωτοβουλία του κ. Στεφανή να κηρύξει το έτος 2018 «Ετος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» αλλά και η συστηματική του προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό  της εφεδρείας και να συσφίξει τις σχέσεις ανάμεσα στο μόνιμο προσωπικό και αυτό των εφέδρων, είναι ενδεικτικά της συνδρομής του στα μέλη μας.

Αναγνώρισε και τίμησε την ανιδιοτελή προσφορά των Εφεδρων Αξιωματικών, στην προσπάθεια διασφάλισης της ακεραιότητας της Πατρίδας και αναβάθμισε την εκπαίδευση και τον ρόλο τους.

Ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής υπηρετεί τη πατρίδα με ζήλο και αυταπάρνηση και δεν είναι τυχαίο ότι η ικανοποίηση των μελών μας είναι καθολική και έκδηλη.

Ο Βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας, καθόλη τη διάρκεια της θητείας του στα κοινά μας πράγματα, από δημοτικός σύμβουλος ως Βουλευτής, ως ενεργό μέλος μας, στάθηκε πάντα αρωγός των προσπαθειών του Συνδέσμου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του και τιμώντας τον Βαθμό του Εφέδρου Ίλαρχου και την Πατρίδα ως γνήσιος Ακρίτας Δωδεκανήσιος Εφεδρος Αξιωματικός.

Η ανάθεση στον κ. Κόνσολα καθηκόντων Υφυπουργού Τουρισμού μας χαροποιεί ιδιαίτερα όχι μόνο λόγω της καταγωγής του αλλά κυρίως διότι και από τη νέα του θέση θα συνδράμει τις προσπάθειες του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δωδεκανήσου  για την υλοποίηση του ρόλου και της αποστολής του.

 

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          

                        Πολύβιος Δ. Παυλίδης                                                              

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου