Το Σαββάτο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η 11η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου “Νέα Ζωή” στο χωριό Μονόλιθος.

 

Το  Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει αρχικά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ για την συνδιοργάνωση, τον Δήμο Ρόδου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου καθώς και την Τοπική κοινότητα για την στήριξη.

 

Θερμές ευχαριστίες επίσης  στον Πολιτιστικό Σύλλογο Έμπωνας ‘’Ο Αττάβυρος’’  και στην χορευτική ομάδα Ρόδου ‘’Χορόσπιτο’’ για την συμμετοχή των χορευτικών τους ομάδων καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών για τη συνδρομή του.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Ματθαίο Γιαννούλη, τον Στράτο Τσιρακάκη και την ορχήστρα τους, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους χορηγούς μας που για μια ακόμη χρονιά στάθηκαν δίπλα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του τόπου μας. Σε εποχές δύσκολες για όλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είτε για πρώτη, είτε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μας βοηθούν όπως μπορεί ο καθένας.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους κτηνοτρόφους της περιοχής και σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από εμάς αλλά έτρεξαν πολλές μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση .!!!!!

 

Ελπίζουμε όλος ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του να πέρασε ένα όμορφο βράδυ.

 

 

Με εκτίμηση

 

Για το Δ/Σ

του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Κονισσής

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ