ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο δίκτυο της Der Touristik ξενοδοχείο στη Ρόδο

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Louis Colossos Beach Hotel

Ενα ακόμη ξενο­δο­χείο στην Ελλάδα θα εντάξει στο δίκτυό της από το 2017 η αλυσίδα Der Touristik Hotel and Investments που απο­τε­λεί τον ξενο­δο­χειακό βρα­χί­ονα ενός εκ των μεγα­λύ­τε­ρων Του­ρι­στι­κών Οργα­νι­σμών στη Γερ­μα­νία.

Πρό­κει­ται για το 4 αστέρων ξενο­δο­χείο Louis Colossos Beach Hotel, με δυνα­μι­κό­τητα περίπου 650 δωμα­τίων, το οποίο βρί­σκε­ται στην Καλ­λι­θέα της Ρόδου. Η ξενο­δο­χειακή μονάδα που βρί­σκε­ται με πολυ­ε­τές συμ­βό­λαιο υπό τη δια­χεί­ριση της ξενο­δο­χεια­κής αλυ­σί­δας Louis Hotels, θα εντα­χθεί και στο δίκτυο της lti Ηotels που απο­τε­λεί μία εκ των ξενο­δο­χεια­κών επω­νυ­μιών της Der Touristik Hotel and Investments. Να σημειω­θεί ότι η γερ­μα­νική αλυσίδα έχει ιδρύσει από το 2014 στην Ελλάδα την εται­ρεία Der Touristik Hotels and Investments Greece για την ανά­πτυξη της ξενο­δο­χεια­κής της παρου­σίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, η τελευ­ταία δια­χει­ρί­στηκε και το θέμα του συμ­βο­λαίου δικαιό­χρη­σης (Franchise) για την περί­πτωση του Louis Colossos Beach Hotel, το οποίο θα ενερ­γο­ποι­η­θεί από τη σεζόν του 2017. Βάσει της σημε­ρι­νής εικόνας στο δίκτυο της Der Touristik Hotels and Investments Greece θα βρί­σκο­νται από του χρόνου εννέα μονάδες, περι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του ξενο­δο­χείου της Ρόδου. Oι μονάδες του δικτύου της αλυ­σί­δας λει­τουρ­γούν στη Χαλ­κι­δική, στην Κρήτη, στην Κέρκυρα και στη Ρόδο υπό τις ξενο­δο­χεια­κές επω­νυ­μίες lti Hotels, Club Calimera και Primasol. Στόχος της αλυ­σί­δας είναι να ισχυ­ρο­ποι­ή­σει περαι­τέρω τη θέση της στην ελλη­νική ξενο­δο­χειακή αγορά στους του­ρι­στι­κούς προ­ο­ρι­σμούς που ήδη δρα­στη­ριο­ποιεί­ται. Στο πλαίσιο αυτό, ενόψει της σεζόν του 2017, εξε­τά­ζει περι­πτώ­σεις ξενο­δο­χείων που θα μπο­ρού­σαν να εντα­χθούν στο δίκτυό της. Προ­τε­ραιό­τητά της είναι η ανά­πτυξη να προ­χω­ρή­σει μέσω της αλυ­σί­δας της lti Hotels.

Αξίζει να σημειω­θεί ότι πέραν της ισχυρής παρου­σίας των Γερ­μα­νών του­ρι­στών στις μονάδες του δικτύου της αλυ­σί­δας στη χώρα μας, φιλο­ξε­νεί­ται σημα­ντι­κός αριθμός επι­σκε­πτών και από άλλες ξένες αγορές όπως από τη Γαλλία, την Ολλαν­δία, την Πολωνία, την Τσεχία και τις σκαν­δι­να­βι­κές χώρες.

Καθη­με­ρινή

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.