Αθλητικά

Για 9η χρονιά μαζί Κολοσσός και FILA!

Μαζί θα συνεχίσουν για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Κολοσσός και η Fila Greece, όπως ανακοίνωσαν οι ”θαλασσί”. Αναλυτικά: ”Τα γραφεία της ομάδας μας επισκέφθηκε σήμερα ο Sports Marketing Director της ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ Παναγιωτης Ρετζιος. Μαζί με το γενικό διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, συζήτησαν τα ωφέλη της συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια και αποφασίστηκε να είναι η FILA Greece η εταρεία ένδυσης της ομάδα μας, για 9η συνεχόμενη χρονιά. Σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ, θα φροντίσουμε και φέτος οι εμφανίσεις μας να είναι κομψές και να αναδεικνύεται έντονα το στοιχείο του Κολοσσού.
Παναγιώτης Ρέτζιος και Γιώργος Γκοτζογιάννης δήλωσαν:
Παναγιώτης Ρέτζιος: “Για 9η συνεχή χρονιά η Fila Greece βρίσκεται δίπλα στον Κολοσσό H Hotels και χορηγεί τις επίσημες εμφανίσεις και ρουχισμό της ομάδας. Ο Κολοσσός με τη Fila Greece συμβαδίζουν τα τελευταία χρόνια με απόλυτη εμπιστοσύνη και συνεργασία και ευελπιστούμε ότι και η νέα χρονιά θα είναι απολύτως επιτυχημένη, όπως και αυτή που πέρασε. Ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας.”
Γιώργος Γκοτζογιάννης: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για 9η χρονιά η Fila Greece θα βρίσκεται δίπλα μας. Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι απόλυτα επιτυχημένη, καθώς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας, κάτι το οποίο μας χαρακτηρίζει και σαν ομάδα. Ευχαριστούμε την ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ και τη FILA Greece για την επιτυχημένη συνεργασία που έχουμε και ευχόμαστε και η νέα χρονιά να φέρει επιτυχίες τόσο στην ομάδα μας όσο και στην εταιρεία”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου