Αθλητικά

ΣΕΓΑΣ: Ενημέρωση για τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Κ18, Α/Γ και Κ23

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ18, Α/Γ και Κ23, ξεκίνησε.
Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχών των αθλητών και των αθλητριών.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σχετικά με τις ημερομηνίες υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής για τα πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ18, Ανδρών/Γυναικών και Κ23 ο ΣΕΓΑΣ υπενθυμίζει στους συλλόγους ότι αυτές θα πρέπει να υποβληθούν ΕΓΚΑΙΡΑ και εντός των ημερομηνιών που προβλέπεται από τις προκηρύξεις των αντίστοιχων πρωταθλημάτων για διαδικαστικούς λόγους. Μετά την παρέλευση των ημερομηνιών που ορίζονται από την προκήρυξη δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18. Βόλος 18-19 Ιουνίου
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 και ώρα 15:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α/Γ και Κ23 . Θεσσαλονίκη 25-26 Ιουνίου
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν με email μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα σχετικά έντυπα δήλωσης συμμετοχής και τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου