ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεκτή η πρόταση Ιωάννη Παππά για παράταση των εμβολιασμών σε όλα τα νησιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Παππάς

Έγινε δεκτή η πρόταση του Βου­λευτή Δωδε­κα­νή­σου Ιωάννη Παππά, έπειτα από συνα­ντή­σεις που πραγ­μα­το­ποί­ησε με τους αρμό­διους Υπουρ­γούς αλλά και τον Πρω­θυ­πουργό, για να παρα­τα­θούν οι εμβο­λια­σμοί σε όλα τα νησιά του νομού μας.

Ο κ. Παππάς τόνισε την ανάγκη, να συνε­χι­στούν ομαλά οι εμβο­λια­σμοί σε όλα τα νησιά, τόσο για τους κατοί­κους που δεν έχουν εμβο­λια­στεί όσο και για τους εργα­ζό­με­νους της του­ρι­στι­κής περιό­δου, για να αντι­με­τω­πι­στεί ο ιός και να καλ­λιερ­γη­θεί κλίμα ασφα­λείας στους κατοί­κους και τους του­ρί­στες.

Ο Βου­λευ­τής δήλωσε ικα­νο­ποι­η­μέ­νος για την παρά­ταση των εμβο­λια­σμών καθώς και για το ότι εισα­κού­ο­νται τα ζητή­ματα των νησιών μας και γίνο­νται οι αντί­στοι­χες ενέρ­γειες για την επίλυση τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.