Ειδήσεις

Υποθαλάσσιος καθαρισμός τμήματος του όρμου Αλίντων Λέρου

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος-HELMEPA και της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 στελέχη της Υπηρεσία μας εκτελώντας ένα από τα βασικά καθήκοντα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, που αφορά στην Προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος σε συνεργασία με εθελοντές του Καταδυτικού Κέντρου HYDROVIUS DIVING CENTER και υπό την επίβλεψη του κου ΚΟΥΒΑ Κώστα, εκπαιδευτή αυτοδυτών και ιδιοκτήτη του Καταδυτικού Κέντρου πραγματοποίησε υποβρύχιο καθαρισμό του όρμου Αλίντων από την ακτή Κούλουρη έως και το Κριθώνι Λέρου.

Στη δράση συμμετείχε και το Ν/Γ 514 της Υπηρεσίας μας μεριμνώντας για την ασφάλεια των καταδυόμενων από τυχόν διερχόμενα σκάφη.

Τα απορρίμματα που συγκεντρώθηκαν διαχωρίστηκαν, καταγράφηκαν, για στατιστικούς λόγους και μεταφέρθηκαν στους κάδους ανακύκλωσης.

Η Λιμενική Αρχή Λέρου θέλοντας να προάγει την ιδέα της προστασίας του Περιβάλλοντος και ειδικότερα της Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος επιφυλάσσεται για την ανάληψη παρόμοιων δράσεων. 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου