Αναβλήθηκε χθες, όπως είχε προαναγγείλει η «δημοκρατική», λόγω έκτακτης εισαγωγής του βασικού κατηγορουμένου σε νοσοκομείο, η εκδίκαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, υπόθεσης σωματεμπορίας, με 5 κατηγορούμενους, που εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, κατόπιν καταγγελίας μιας 22χρονης Ρωσίδας.
Πιο συγκεκριμένα έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για σωματεμπορία με κατακράτηση δι’ απειλής βίας και υφαρπαγή ταξιδιωτικών εγγράφων, ένας 52χρονος, ημεδαπός, κάτοικος Κοσκινού, άεργος, με καταγωγή από την Ημαθία και για άμεση συνέργεια στο αδίκημα αυτό μια 52χρονη ημεδαπή, κάτοικος Χαλκίδας,  μια 32χρονη Ουκρανή, μια 21χρονη ημεδαπή, κάτοικος Αθηνών κι ένας 45χρονος Ροδίτης, ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου.
Το δικαστήριο με απόφαση που έλαβε χθες τροποποίησε τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί σε μια 52χρονη ημεδαπή κάτοικο Χαλκίδας και σε μια 21χρονη ημεδαπή κάτοικο Αθηνών, τις οποίες και υποχρεώνει πλέον να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους μια φορά το μήνα ενώ απέρριψε ανάλογο αίτημα της 32χρονης Ουκρανής.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Ακης Δημητριάδης, Μαρία Καραολάνη, Σπυρίδων Ζούμπος και Στέφανος Καψάλης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ