ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Σεμινάριο για τον ρατσισμό από το Κέντρο Συγγραφέων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κέντρο συγγραφέων μεταφραστών

Το Διεθνές Κέντρο Συγ­γρα­φέων και Μετα­φρα­στών Ρόδου του Δημο­τι­κού Οργα­νι­σμού Πολι­τι­σμού Αθλη­τι­σμού Ρόδου σας προ­σκα­λεί στο σεμι­νά­ριο που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 με ώρα έναρξης 10.30 π.μ. στην αίθουσα Κλε­ό­βου­λος του Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου με θέμα το ρατσι­σμό και με συμ­με­τοχή ομι­λη­τών από διά­φο­ρες χώρες.

Την Ελλάδα θα εκπρο­σω­πή­σουν ο Κωστής Παπαϊ­ω­άν­νου, Πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής Επι­τρο­πής για τα Δικαιώ­ματα του Ανθρώ­που και ο Ανα­στά­σιος Χαμου­ζάς, υπο­ψή­φιος διδά­κτωρ Τμή­μα­τος Μεσο­γεια­κών Σπουδών Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου & δικη­γό­ρος.

Σας περι­μέ­νουμε.

Δημο­τι­κός Οργα­νι­σμός Πολι­τι­σμού Αθλη­τι­σμού Ρόδου

Διεθνές Κέντρο Συγ­γρα­φέων και Μετα­φρα­στών Ρόδου

Αντι­πλοιάρ­χου Λάσκου 10α, 851 00 Ρόδος

Τηλ.: 22410 32510, 32520

Fax: 22410 32455

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.