Ειδήσεις

Στον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ο Γιώργος Χατζημάρκος

Με τον νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Πύραρχο κ. Χρήστο Γκολφίνο, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, τον οποίο συνόδευε ο χωρικός περιφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Γκολφίνου.

Ο κ. Χατζημάρκος ευχήθηκε στον νέο διοικητή κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δήλωσε :
“Ευχηθήκαμε στον νέο διοικητή καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Η αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος στη Ρόδο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για εμάς και οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο που έχει να επιτελέσει με παρεμβάσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Στεκόμαστε σταθερά δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα και δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες της Περιφερειακής αρχής στον στόχο της θωράκισης του νησιού”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου