Ειδήσεις

Με τον Φ. Χατζηδιάκο ο γιατρός Μιχαήλ Σαββάκης

Είμαι ιδιώτης χειρούργος ορθοπαιδικός στην πόλη της Ρόδου, κατάγομαι από τα Λάερμα και κατοικώ μόνιμα στην Ιαλυσό. Είμαι παντρεμένος με την Μπαμπαλίκη Αμαλία, η οποία είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά. Απεφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Διετέλεσα Αγροτικός Ιατρός στη Σάλακο και στο Κ.Υ. Έμπωνας (1989-1991), οπότε και οργάνωσα την ομάδα εθελοντών αιμοδοτών Σαλάκου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό της Σαλάκου.

Ξεκίνησα την ειδικότητα μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ως ειδικευόμενος ορθοπεδικός και τελείωσα στο ΚΑΤ Αθηνών. Υπήρξα Πρόεδρος στο ΑΓΣ ´Πολύστρατοςª Λαέρμων, Μέλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για δεκατρία (13) χρόνια υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις και επιτροπές (Ταμίας, Υγειονομική Επιτροπή) και Μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την κάρτα υγείας των ποδοσφαιριστών. Σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Φώτη Χατζηδιάκο και την παράταξή του ´ΡΟΔΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝª επειδή έχει μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και απέδειξε ότι είναι ηθικό στοιχείο, αγαπάει τον τόπο του και δουλεύει για αυτόν. Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος, και μόλις μου έκανε την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του, αποδέχθηκα χωρίς περιστροφές την πρόταση αυτή με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε και θα πετύχουμε για το καλό του τόπου μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου