Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Μπελιγράδη

Φίλες και φίλοι,

έπειτα από ένα δύσκολο αλλά συναρπαστικό ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Στάθη Κουσουρνά αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφιος σύμβουλος επιλέγοντας την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου. Στο πρώτο αυτό ταξίδι μπορεί να συναντήσαμε φουρτούνες αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί με δήμαρχο τον Στάθη Κουσουρνά καταφέραμε να βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Σίγουρα μπορούσαμε καλύτερα και μπορούσαμε περισσότερα, όμως οι συνθήκες και οι δυσκολίες της μεταβατικής περιόδου του «Καλλικράτη» δεν ήταν ευνοϊκές. Παρόλα αυτά, είναι βέβαιο ότι η προσπάθεια δεν σταματά εδώ και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στάθη Κουσουρνά για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω στον τόπο μου. Αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα μου για το καλό της Ρόδου, γιατί ειδικά αυτή την περίοδο, η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση όλων μας. Επέλεξα την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει το τιμόνι της Ρόδου και να το κρατήσει γερά και σταθερά.

Εχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι μαχητής. Είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και η Ρόδος τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται για να πάει μπροστά. Τον ευχαριστώ για τον εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και τον διαβεβαιώνω, όπως και όλους εσάς, ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο για τον τόπο μου. Εξάλλου η προσφορά και η αγάπη μου για τη Ρόδο με οδήγησαν στην ενασχόλησή μου με τα κοινά και πιστεύω ότι έχω πολλά ακόμα να προσφέρω.

Είναι καθήκον των νέων ανθρώπων να μην αφήσουμε το νησί μας στην τύχη του, ειδικά τώρα. Η επόμενη πενταετία είναι κρίσιμη, ας μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Εγώ δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, και ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να το κάνω τιμώντας με, με την ψήφο σας. Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει.

Γιώργος Μπελιγράδης

Υποψήφιος Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου
Με την παράταξη «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου