Ειδήσεις

Mε Γ. Χατζημάρκο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Γ. Φλεβάρης

Η Απόφαση μου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι μία καθαρή απόφαση. Ενώνει και δεν διχάζει. Βασίζεται σε στέρεες βάσεις, και δεν χάνεται στην μετάφραση. Η αιτιολογία της, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά διαυγή θέση. Αποτελεί συνέχεια της δικής μου πορείας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης θα κοιμηθώ ήσυχος γιατί όσο επίπονη και αν ήταν η διαδρομή μου έως την απόφαση, πιστεύω ότι έπραξα το σωστό. Ευχαριστώ θερμά όσους πιστεύουν σε μένα. Όσους με στηρίζουν ή με στήριξαν. Όσους με τίμησαν με εμπιστοσύνη ή πρόταση συνεργασίας. Όσους μου αφιέρωσαν χρόνο και θετική ενέργεια, μοιράζοντας μαζί μου τις σκέψεις τους και τον προβληματισμό τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έμπρακτα βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτοδιοικητικές αναζητήσεις. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι ευθύς και δυνατός στην υποστήριξη της απόφασης που ανακοινώνω σήμερα..
Θα ταξιδεύσω, μαζί με το Γιώργο Χατζημάρκο και άλλους καλούς φίλους στη Δωδεκάνησο και τις Κυκλάδες. Ξεδιπλώνω το χάρτη και σχεδιάζω ένα καράβι που έχει στην πλώρη μια ιδέα και μια ευχή: «μπροστά το νότιο Αιγαίο». Ατενίζω το απέραντο γαλάζιο, τα νησιά, τα κύματα, το φάρο, τα θαλασσοπούλια και μετρώ δυνάμεις και αντοχές από λιμάνι σε λιμάνι. Πολλά τα προβλήματα, μεγάλες οι ανάγκες, η νησιωτικότητα γράμμα κενό και μαγικό ραβδί δεν υπάρχει… Χαμογελώ καθώς σηκώνουμε τα μανίκια. Υπάρχει σχέδιο και θέληση, όρεξη για δουλειά, όνειρα και ενθουσιασμός για μία νέα αρχή. Ξεκινάμε. Υπογράφω. Πλαισιώνω την κοινή προσπάθεια, μπαίνοντας ξανά στην πρώτη γραμμή. Δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο, στα έδρανα του πρώτου βαθμού με προτάσεις και θέσεις. Δίπλα και τώρα. Στηρίζω την τολμηρή απόφαση της δύσκολης και μεγάλης προσπάθειας, για να βαδίσουμε όλοι μαζί στην σταθερή τροχιά μιας σίγουρης νίκης. Ο τολμών νικά…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«Μπροστά το νότιο Αιγαίο»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου