Πολιτιστικά

“Μουσική διαδρομή από το Μπαρόκ στο σήμερα” – Συναυλία Πιάνου και Κιθάρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Ωδείο του ΔΟΠΑΡ στο πλαίσιο των δράσεών του προγραμματίζει Συναυλία Πιάνου και Κιθάρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022.

Συμμετέχουν:

Καραμήτσας Αλκιβιάδης, Γιαμαίου Πηγή – Θαλασσινή, Λουμάνη Μαρία, Ταλαδιανός Νικόλας, Χούλλης Αγησίλαος – Γεώργιος, Τσίκη Δέσποινα – Σίλια, Αμπελά Ευδοκία – Φανουρία, Τσίκη Παρασκευή, Ταλαδιανός Ιωάννης, Καστανάκη Πελαγία – Αγγελική και Λευτέρης Κουάντας.

Καθηγητές:

Σεβαστή Α. Χατζηστρατή (καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου του ΔΟΠΑΡ), Γιάννης Γιακουμάκης, Άντζελα Σπανού, Γεωργία Χαραυγή.

Στόχος μας να παρέχουμε κίνητρα στους σπουδαστές μας και ταυτόχρονα την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδό τους και να ξεδιπλώσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες πέρα από το νησί μας.

Ο ΔΟΠΑΡ στηρίζει έμπρακτα αυτές τις δημιουργικές δράσεις που εμπλουτίζουν και εξελίσσουν τον Πολιτισμό και την Καλλιτεχνική έκφραση, ενώ στοχεύει στην βελτίωση και αναβάθμιση της λειτουργίας του Ωδείου του, το οποίο αποτελεί χώρο μουσικής έκφρασης και δημιουργίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου