ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α. Σ. Ρόδος: Τέλος ο Μουμίν, έτοιμος ο αντικαταστάτης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ- ΜΟΥΜΙΝ

Πα­ρελ­θόν από το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του Α.Σ. Ρόδος απο­τε­λεί ο Χου­σείν Μου­μίν. Ο έμπει­ρος με­σο­α­μυ­ντι­κός, που απο­τέ­λε­σε μία από τις ση­μα­ντι­κό­τε­ρες με­τεγ­γρα­φές των «ελα­φιών» στην κα­λο­και­ρι­νή πε­ρί­ο­δο, έλυσε τη συ­νερ­γα­σία του με τους «πρά­σι­νους» καθώς θα συ­νε­χί­σει την κα­ριέ­ρα του στον Ιω­νι­κό Νι­καί­ας στο πρω­τά­θλη­μα της Super League 2.

Οι άν­θρω­ποι του Α.Σ. Ρόδος βλέ­πο­ντας το κενό που προ­έ­κυ­ψε στην με­σο­α­μυ­ντι­κή τους γραμ­μή, έπει­τα από την απο­δέ­σμευ­ση του Μου­μίν, κι­νή­θη­καν τά­χι­στα για τον αντι­κα­τα­στά­τη του.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», οι «πρά­σι­νοι» έχουν συμ­φω­νή­σει σε όλα με έναν πο­δο­σφαι­ρι­στή, ο οποί­ος σή­με­ρα ανα­μέ­νε­ται στο νησί μας για να διευ­θε­τη­θούν οι τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες της από­κτη­σής του και να εντα­χθεί στις προ­πο­νή­σεις.

Το όνομα του πο­δο­σφαι­ρι­στή δεν έχει διαρ­ρεύ­σει από τον Α.Σ. Ρόδος, ωστό­σο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνω­ρί­ζει ότι πρό­κει­ται για έμπει­ρο με­σο­α­μυ­ντι­κό, που αγω­νι­ζό­ταν σε ομάδα της Football League και στο πρό­σφα­το πα­ρελ­θόν φό­ρε­σε την φα­νέ­λα συλ­λό­γου του νη­σιού μας.

Πα­ράλ­λη­λα, ο Α.Σ. Ρόδος έχει συμ­φω­νή­σει με τον 24χρονο μέσο Στέ­λιο Πο­ζα­τζί­δη ο οποί­ος έμει­νε ελεύ­θε­ρος από τον Κλε­άν­θη, προ­κει­μέ­νου ο Κώ­στας Βε­λι­τζέ­λος να έχει ακόμα μία λύση στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του. Να ση­μειώ­σου­με ότι νε­α­ρός πο­δο­σφαι­ρι­στής ήδη προ­πο­νεί­ται με τα «ελά­φια».

Συ­νε­χί­ζει το… ψά­ξι­μο για επι­θε­τι­κό

Από εκεί και πέρα, τα «ελά­φια» έχουν στρέ­ψει το βλέμ­μα τους στην αγορά, ανα­ζη­τώ­ντας έναν επι­θε­τι­κό, προ­κει­μέ­νου να ενι­σχύ­σουν πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους.

Το πρό­βλη­μα τραυ­μα­τι­σμού που αντι­με­τω­πί­ζει ο Αντώ­νης Γιόν­δης στο αστρά­γα­λο, ανά­γκα­σε τους «πρά­σι­νους» να κι­νη­θούν για την από­κτη­σή ενός σέ­ντερ φορ, έτσι ώστε ο Κώ­στας Βε­λι­τζέ­λος να έχει μία επι­πλέ­ον λύση στη διά­θε­σή του.

Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι οι άν­θρω­ποι της ομά­δας, σε συ­νερ­γα­σία με τον έμπει­ρο τε­χνι­κό… ξε­ψα­χνί­ζουν την αγορά, προ­κει­μέ­νου να εντο­πί­σουν τον κα­τάλ­λη­λο αθλη­τή με συ­γκε­κρι­μέ­να χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά στο παι­χνί­δι του, με τις εξε­λί­ξεις να ανα­μέ­νο­νται άμεσα.

Στα αγω­νι­στι­κά

Με αμεί­ω­τη έντα­ση συ­νε­χί­στη­καν χθες οι προ­πο­νή­σεις στον Α.Σ. Ρόδος ενό­ψει της επι­κεί­με­νης έναρ­ξης του πρω­τα­θλή­μα­τος της Football League.

Το πρό­γραμ­μα διε­ξή­χθη το πρωί στο ενω­σια­κό γή­πε­δο «Κλε­ό­βου­λος Χα­τζη­γε­ωρ­γί­ου» με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και τα­κτι­κής, όπως και σε αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι τα «ελά­φια» θα προ­πο­νη­θούν και σή­με­ρα το πρωί στο «Κλε­ό­βου­λος Χα­τζη­γε­ωρ­γί­ου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.