Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετονομασία της ομάδας του Κολοσσού Κάστρου, σε Αθλητική Ένωση Κυπρίων Ρόδου « Η Κύπρος».
Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του συλλόγου από το καλοκαίρι, είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την μετονομασία της ομάδας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Την Δευτέρα 7 Μαρτίου, η διοίκηση της Κύπρου ενημερώθηκε γραπτώς από την ΕΠΟ ότι η μετονομασία του συλλόγου εγκρίθηκε και πλέον, επίσημα σε όλα τα έγγραφα θα αναφέρεται ως Αθλητική Ένωση Κυπρίων Ρόδου « Η Κύπρος».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την μετονομασία του συλλόγου, ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Συμεωνίδης και ο αντιπρόεδρος Μανώλη Ξεπαπαδάκης.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.