Με ανακοίνωση στο προφίλ που διατηρεί ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά:
«Συνεδρίασε την Παρασκευή το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και αφού συζητήθηκαν διάφορα θέματα, πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
1) Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι αφιερωμένο, προς τιμήν και στη μνήμη του Γιάννη Παυλίδη.
Για τον λόγο αυτό, είχαμε πει και το ξαναείπαμε, ότι αντί στεφάνου θα δοθούν σαν δωρεά στην μνήμη του, σε ομάδα κάποιου μικρού νησιού της Δωδεκανήσου, μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και άλλα αθλητικά είδη.
2) “Για τον Γιώργο”….
Σύσσωμο το Δ.Σ. ενέκρινε και τυπικά την συμμετοχή μας στην πρωτοφανή και άξια συγχαρητηρίων κινητοποίηση και συμπαράσταση για ηθική και υλική βοήθεια προς τον Γιώργο Καρπούζα , γιό του φίλου μας Αντώνη Καρπούζα , ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε σε επαφή με τους αρμόδιους συντονιστές και οργανωτές της προσπάθειας αυτής, μέλη της “ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑΣ.GR” που στηρίζει την όλη προσπάθεια , τον Γιώργο Περούλη και Αντρέα Μούρτζη αλλά και τα άλλα παιδιά, για λεπτομέρειες για το πως θα γίνει πράξη η δική μας προσπάθεια για βοήθεια.
Με την ευκαιρία συγχαίρουμε δημόσια όλα τα παιδιά μέλη της “ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑΣ.GR” για την μεγαλειώδη και συγκινητική αυτή προσπάθεια που απέδειξαν ότι δεν υπήρξαν μόνον μεγάλοι ποδοσφαιριστές αλλά είναι και τεράστιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Μπράβο σας παιδιά !
Λεπτομέρειες για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (ποιούς θα τιμήσουμε κλπ) αλλά και την έλευση στο νησί μας του Παναγιώτη Κελεσίδη θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις μέσω της σελίδας μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ