Στον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου Ροδήλιο, επικρατεί ατμόσφαιρα ικανοποίησης και αισιοδοξίας μετά την ανακοίνωση της τελικής κατάταξης των συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018 που κατέταξε το σωματείο στην 7η θέση στην Ελλάδα ανάμεσα σε 99 συλλόγους. Με τη βαθμολογία αυτή ο Ροδήλιος κατέλαβε τη 1η θέση στα Τοπική Επιτροπή Δωδεκάνησου και γενικότερα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η σχετική ανακοίνωση του Ροδήλιου:

«Η φετινή Πανελλήνια κατάταξη του Ροδήλιου συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια φανερώνει την επιτυχημένη πορεία του και ανοίγει προοπτικές για κορυφαίους στόχους.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στους αθλητές μας και στις αθλήτριες μας για την πολύ καλή παρουσία τους στους αγώνες. Τους άξιους προπονητές μας Κωνσταντίνο Πανταζή, Αναστάσιο Μανουκιάν και Δήμητρα Πατάπη συγχαίρουμε για τον επαγγελματισμό τους τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες τους ώστε το κάθε παιδί του σωματείου μας να είναι υπόδειγμα αθλητή αλλά και ανθρώπου.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους τους γονείς που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των παιδιών τους. Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά και πάλι συγχαρητήρια σε όλους».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ