Αθλητικά

Με Γάτου το πρώτο καμπ σκυταλοδρομιών

Με τις ομάδες σκυταλοδρομίας θα ξεκινήσουν τα προπονητικά καμπ της νέας σεζόν. Η ομοσπονδία αναγνωρίζοντας τόσο τη δυναμική, όσο και την προοπτική μιας καλής παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου θέλει να στηρίξει τις ομάδες σκυταλοδρομίας δίνοντας παράλληλα συνέχεια στα περσινά προπονητικά καμπ.

Το πρώτο ραντεβού των ομάδων θα δοθεί στην Κρήτη την 1η Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών. Στο Ηράκλειο θα κάνουν κοινή δεκαήμερη προπόνηση οι αθλητές της ομάδας 4Χ100 μ. και οι αθλήτριες των ομάδων 4Χ100μ. και 4Χ400 μέτρα.

Η ομοσπονδία επενδύει τα τελευταία χρόνια στα προπονητικά καμπ και έχει καταφέρει μέσα από αυτά να πάρει θετικά αποτελέσματα τόσο αγωνιστικά όσο και σε σχέση με τη γενικότερη νοοτροπία αθλητών, αθλητριών και προπονητών. Στην κοινή προετοιμασία της ομάδας 4Χ100 μ. θα συμμετάσχουν οι Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Μάκης Στεργιούλης και Κώστας Ζήκος. Η ομάδα 4Χ100 μ. των γυναικών ξεκινάει τη χρονιά με τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μαρία Γάτου (ΑΓΕΣ Κάμειρος), Γρηγορία Κεραμιδά και Κορίνα Πολίτη. Η προετοιμασία της ομάδας 4Χ400 μ. θα γίνει με τις Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου, Δέσποινα Μουρτά και Μαρία Μπελιμπασάκη. Η ομαδική δουλειά είναι το κλειδί της επιτυχίας και το βασικό ζητούμενο  για την ομοσπονδία, που θα επενδύσει όχι μόνο στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες, αλλά σε εκείνους που έχουν την διάθεση να δείξουν συνέπεια στην προσπάθεια αυτή.

Δεν προκαλεί απορία η μη πρόσκληση της Ραφαέλας Σπανουδάκη και της Κατερίνας Δαλάκα οι οποίες γυμνάζονται με προπονητές που δεν είναι της… προτίμησης του ΣΕΓΑΣ, ενώ στην 4Χ400μ. δεν κλήθηκε η Ανδριάννα Φέρρα. Προς το παρόν γιατί μέχρι το Δεκέμβριο πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου